angol  

Bölcsőátadással és eredményhirdetéssel zártuk a Házasság hetét

Deák Lajosné Székesfehérvár MJV Önkormányzatának képviselője adta át Fehérvár Bölcsőjét a Hiemer-ház Házasságkötő termében csütörtök délelőtt. A díjátadón került sor a Házasság hete játékfelhívás eredményhirdetésére is.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként 7. alkalommal hirdettünk pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Pápai családhoz került, akik március elejére várják harmadik gyermekük érkezését. A bölcsőt egy ajándékcsomag kíséretében Deák Lajosné önkormányzati képviselő asszony adta át Pápainé Sinka Veronikának.A rendezvény keretében került sor a Házasság hete kapcsán meghirdetett játék eredményhirdetésére. Bálesné Elekes Rita – a SZÉNA Egyesület elnöke – elmondta, hogy a szervezet minden évben kiemelt figyelmet fordít a Házasság hete rendezvényre és valamilyen módon megemlékezik annak fontosságáról. Az idei év egy igen különleges programmal készültünk és játékra invitáltuk a házastársakat. A felhívás célja az volt, hogy ösztönözzük a párokat arra, hogy minőségi időt töltsenek el együtt, hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozz párkapcsolat alapja.

A fődíj nyertesét, a vándorbölcsőt átvevő Pápainé Sinka Veronika sorsolta ki, így a nyereményt Bodorné Kiliti Natália és Bodor Ákos veheti majd át, akik a Rosetta Étterem felajánlásából egy kétszemélyes vacsorát költhetnek el együtt, 10.000 Ft értékben.

A különdíjat a Dóczi házaspár nyerte el, akik 33 évvel ezelőtt kötelezték el magukat egymás mellett, így ők voltak a leghosszabb ideje házasságban élő jelentkezők a játékfelhívásra. Az ő nyereményük a nemrég alakult fehérvári AL-BA Cook Főzőiskola felajánlásából, garnélás Pad Thai tészta készítése 2 fő részére, a győztes pár otthonába és eszközeivel, így azt a közös főzést követően a győztes pár maga is el tudja majd készíteni. Mindkét díjazott egy-egy 1.000 Ft értékű utalványt is kap az Aranyalma Cukrászda felajánlásából.

 
Támogatóink: