angol  

 


Fókuszban a családi kapcsolatok
A kötődésről és a függőségekről

Időpont: Délutáni workshop sáv (2018.11.23. 15.30-tól)

A családi életszakaszok felemelő élményt nyújtó eseményei, feszültségeket okozó krízisei és az ezekben való boldogulás, vagy elakadás nagy hatással van a gyermekek fejlődésére. Szülői szerepünk felelősségének kiváltsága életünk végéig kísér, folyamatosan keressük, hogy milyen módon tehetnénk többet gyermekeink önállóságáért. Arra vágyunk, hogy kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak, tudjanak különbséget tenni az örömöket hozó, vagy szomorúságot okozó döntéseikben. Ennek megalapozásához leginkább ránk, szülőkre van szükségük. Hogy megfelelő módon jelen tudjunk lenni a gyermeknevelésben, elérhetőnek, kiszámíthatónak, kiegyensúlyozottnak kell lennünk.
Hogyan lehet ezt elérni, illetve fenntartani?
Milyen prioritási sorrendet állítsunk fel az egészséges családi élet működtetéséhez?
Mit tehetünk szülőként, hogyan előzhetjük meg a függőségek kialakulását?
Ezekre a kérdésekre választ kaphatunk, ha részt veszünk a workshopon…

Előadó: Farnas István Géza
A RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia intézményvezetője

Szervezet: Alba Caritas Hungarica Alapítvány Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia

Több mint 12 éve házasságban él, két gyermek édesapja. Pályafutása kezdetétől a Karitász munkatársaként olyan szolgálatban vesz részt, amely által emberek életvezetése, családon belüli kapcsolatok, párkapcsolatok változnak, állnak helyre.

A családi élet működéséhez kiemelkedően fontosnak tartja a személyes kiegyensúlyozottságot, a házasság állandó karbantartását, a gyermekekkel való közös időtöltést, a folyamatos fejlődést, amire szívesen áldoz, jelenleg családterápiás képzésen vesz részt.

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ>>>

Vissza a Kincsestár Konferencia főoldalára >>>>