angol  

<<<< vissza

Önkéntesek karácsonya
A megjelenés dátuma: 2011.01.24
2011-01-13

A Széna Egyesület minden évben karácsonyi ünnepség keretében köszöni meg önkénteseinek munkáját. Az idei évben, december 14-én egy igazán jó hangulatú program keretében elevenítettük fel közösen az év eseményeit, eredményeit.
Örömmel számolhatunk be róla, hogy 2010–ben ismét nőtt azon elkötelezett emberek száma, akik szívvel lélekkel tették a dolgukat, folyamatosan segítették az egyesületet céljai elérésében.
Számos nagyszabású programot valósítottunk meg együtt, mellyel több ezer embernek nyújthattunk felejthetetlen élményt. Sokan emlékszünk jó szívvel a Nemzetközi Család-napra, a családi nyaralásra, a gyermek táborokra, a kirándulásokra és számos rendkívül jól sikerült családi programra.
Önkénteseinek segítségével megújítottuk arculatunkat, készítettünk számos kiadványt. Ezek közül kiemelkedő a Nemzetközi Recept kavalkád, a „Több, mint egy szakácskönyv”, valamint a Széna 15 éves jubileumára készített könyv, illetve rövidfilmek.
Számos városi rendezvényen voltunk jelen, ahol sok száz családnak nyújtottunk segítséget, vagy színvonalas programot szerveztünk számukra.
Fentiek természetesen csak kiragadott példák az év eseményeiből, összesítésüket a következő Széna Boglyában olvashatjátok majd.
Ezúton köszönjük meg minden kedves önkéntesünknek a kitartó munkát és odaadást, mellyel ismét nagyot léphettünk előre az idei évben.