angol  

Játssz a SZÉNA Egyesülettel! - Házasság hete 2019

A házasság hetében játékot hirdetünk házaspárok számára. Résztvevővé válhatsz, ha a házasság hetében (2019.02.10. - 2019.02.17) randevúra hívod házastársadat! A feladat teljesítéséről küldj egy fotót, 2-3 mondatos élménybeszámolót a szenaegyesulet@gmail.com címre, valamint írd meg azt is, hogy hány éve éltek házasságban.

A játék célja, hogy felhívjuk a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett szolgálni a házaspárokat, akik a felhívás hatására kedvet kapnak, hogy megismételjék hajdani találkozásaikat, és szándékukban áll ezzel is erősíteni kapcsolatukat.

Szeretnénk elismerni a játékosok kapcsolaterősítő erőfeszítéseit, így a játékban részt vevők között egy kétszemélyes vacsorát sorsolunk ki, kiemelt partnerünk - a Rosetta Étterem - jóvoltából, 10.000 Ft értékben.

Különdíjat kap az a házaspár, aki leghosszabb ideje házasságban élő párként vesz részt a játékban. Az ő nyereményük a nemrég alakult fehérvári főző iskola, az AL-BA Cook Főzőiskola felajánlásából, garnélás Pad Thai tészta készítése 2 fő részére, a győztes pár otthonába és eszközeivel, így azt a közös főzést követően, a győztes pár maga is el tudja készíteni. 
 
Mindkét díjazott egy-egy 1.000 Ft értékű utalványt is kap az Aranyalma Cukrászda felajánlásából.

A résztvevő hozzájárul, hogy a beküldött képet és leírást a közzétegyük közösségi oldalunkon.

A játékban a 2019.02.17. (vasárnap) 24 óráig beérkező jelentkezések vesznek részt, az eredményhirdetésre az azt követő héten kerül sor.
 
Támogatóink: