A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alapításának öt éves évfordulója alkalmából pályázatot hirdetett civil szervezetek számára, melynek keretében öt bölcső talált gazdára olyan közösségekben, ahonnan a legjobb pályázatok érkeztek. Így érkezett meg a Székesfehérvári SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezethez is egy vándorbölcső.

Szervezetünk célja, hogy segítsük a kisgyermeket tervező és vállaló családokat abban, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek.  Fontos számunkra a családok egészségének védelme, a gyermekbarát szemlélet erősítése. Programjaink, projektjeink, tevékenységünk támogatja, erősíti a családokat a megszületendő és megszületett gyermekek egészséges fejlődése érdekében.

Szervezetünk jelenleg már 3 bölcsővel is rendelkezik, melyeket szeretnénk minél több család számára eljuttatni a jövőben.  A Vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum, mely felhívja a figyelmet a gyermekvállalás, a család jelentőségére, szépségére.  

A jelentkezések beérkezését követően sorsolás keretében kerül kiválasztásra az a család, aki hazaviheti a bölcsőt az otthonába és mindaddig használhatja, míg az új családtag ki nem növi. Ezt követően újabb pályázat során keressük meg új lakóját.

 A bölcsőt ingyenesen bocsátjuk a nyertes család rendelkezésére, cserébe csupán annyit kérünk, hogy egy digitális fotót jutassanak el az egyesület számára a babáról a bölcsőben fekve, mely egy babanaplóba kerül majd be.

 

A pályázat benyújtásával a pályázó családok hozzájárulnak ahhoz, hogy kép-, video- és hangfelvétel készülhessen róluk a sorsolás és átadás során, melyet a szervezet saját céljaira használhat fel.

Jelentkezési határidő:
A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk.

Jelentkezés módja:
A pályázatra a szenaegyesulet@gmail.com e-mail címre elküldött üzenettel lehet. A levélben kérjük megadni a pályázó nevét, telefonszámát, e-mail címét, a gyermek (várható) születési dátumát és nevét, valamint egy rövid bemutatkozást a családról.

Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

SZÉNA Egyesület a Családokért

Tel.: +36 30/849-81-47