A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet évről-évre bekapcsolódik a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány "Gyereket a magasba" elnevezésű, határokon átnyúló világrekord kísérletébe. 

 

      


Aktuális:

Gyereket a magasba! Mert körülöttünk forog a világ!

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét, melyhez Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület is csatlakozik. Idén flashmob formájában valósul meg a program, melynek üzenete, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

Gyülekező: 2023. június 10. (szombat) 10.30-tól 10.45-ig
Helyszín: Székesfehérvár, Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar (Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.)

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalva ezzel arra, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet itt lehet megtalálni, és az érdeklődők innen tudják ellesni a mozdulatokat:

https://www.youtube.com/watch?v=MwcuYND6XPE&t=71s

Táncoljunk egyet és ünnepeljük hát együtt a gyerekekkel és a szüleikkel is június 10-én, szombaton, 11 órától országszerte!

Az elmúlt öt évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen, ami négyszer hagyományos keretek között, egyszer pedig rendhagyóan, online formában valósult meg. A pandémia, a szomszédunkban kialakult háborús helyzet és a gazdasági infláció okozta bizonytalanságban is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a gyerek az állandó biztos pont az életünkben.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány egy nyereményjátékot is meghirdetett a gyerekemelésben résztvevők számára. 

Ha flashmobról fotót vagy videót is készítesz, és június 20-ig feltöltöd az általad használt online közösségi felületre (a Facebookra vagy az Instagramra) és ellátod a #gyereketamagasba2023 és a #körülöttünkforogavilágflashmob2023 címkével, akkor nyereményjátékban veszel részt.
 

Mit nyerhetsz?
Budakeszi Vadaspark - belépők
Nyíregyházi Állatkert (Sóstó) - belépők
Debreceni Állatkert és Vidámpark - belépők az Állatkertbe vagy a Vadasparkba
Nemzeti Múzeum - belépők
Bobo Fun Park Adrenalin+ jegyek
Drive-x tesztvezetés
Szépművészeti Múzeum - belépők
Magyar Állami Operaház - 1 páholy az Olasz nő Algírban című előadásra, fix időpontban.

A sorsolás időpontja: 2023. június 27., 11 órakor élő videóban.

Nyereményjáték szabályzat