Egyesületünk célja a Kincsestár konferencia szervezésével az volt, hogy egy gyakorlatorientált, használható eszközöket adó programot szervezzen, melynek célcsoportja a szociális területen dolgozók, a gyermekekről gondoskodó felnőttek. A rendezvényen pedagógusoknak, szociális munkásoknak, gyermekvédelemben dolgozóknak, segítő szakembereknek kínálunk valós, gyakorlatias eszközöket csoportjaikkal való munkájuk támogatására. A Kincsestár konferencia 2018-ban került először megszervezésre, majd céljaink szerint minden év novemberében hagyományosan újra magvalósítjuk a workshopokat, előadásokat tartalmazó programot.

 

 

 

 

 

 


Aktuális:

A SZÉNA Egyesület ismét megrendezi hagyományos szakmai programját pedagógusoknak és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek. 

Az idei évben egy kicsit új oldalról szeretnénk megközelíteni a szakemberek támogatását, hiszen a tanítás emberpróbáló munka és bizony a tanároknak, gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereknek is szükségük van egy kis kikapcsolódásra. Az idei Konferencia ezért a rekreáció jegyében telik. Módszereket, ötleteket kaptok a relaxálásra, a stresszoldásra, amit tovább is vihettek tanítványaitok számára. Persze nem csak beszélni fogunk a módszerekről, hanem ki is lehet őket próbálni! Tanuljunk lazulni!

 

Időpont: 2022. április 19. (kedd) 14.00-17.00

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház - Szent Imre terem (8000 Székesfehérvár, Liszt F. u. 1.)

 

Program:

13.30-tól regisztráció
14.00 - Köszöntő - Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA Egyesület a Családokért elnöke
14.05 - Az "EMBERRÉ" válni program és eredményei - Németh Ádám, "EMBERRÉ" válni program kommunikációs vezető
14.15 - Rekreációs és lazító technikák - Séllei Györgyi
15.00 - Gyógynövényekkel a feltöltődésért - előadás, kóstoló - Lencsés Rita
16.00 - Egyéni konzultáció a szakértőkkel//Teázó/Kávézó
17.00 - Zárás

A rendezvény teljes időtartama alatt egy barista várja kávékülönlegességekkel a résztvevőket.

A programon ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A programon 50 fő részére tudunk részvételi lehetőséget biztosítani. A helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Amennyiben valaki jelentkezett, de mégsem tud részt venni, az mindenképpen jelezze felénk, hogy a helyét fel tudjuk tölteni.

Regisztrálni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet 2022.04.12-ig:

https://forms.gle/pdVrdn63gSbKiF3XA

A program az Arconic Alapítvány támogatásával valósul meg.